На Житомирщині взяли під варту чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві 80-річної матері

  Коростишівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва, забезпечено участь у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваній у скоєнні умисного вбивства, що сталося у Брусилові.

   За результатом розгляду, ухвалою Брусилівського районного суду особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

  Трагічна подія сталася 28.04.2020 у смт Брусилів,  вночі, близько 03.00 год.

  За даними слідства, місцевий житель, 1973 року народження, не працює, будучи у стані алкогольного сп’яніння, умисно втопив свою 80-річну матір. Зокрема, перебуваючи у помешканні, підійшов до літньої жінки, що була на ліжку у  безпорадному стані у зв’язку з віком і станом здоров’я, та, взявши  її на руки, відніс до річки і кинув у воду. Тіло потерпілої було знайдено неподалік будинку у річці Здвиж.

  Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

  Досудове розслідування проводить Брусилівське відділення поліції.

  Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.

  Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework