×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Остаточний перелік укриттів ще готується, а адреси можна буде дізнатися за номером «гарячої лінії» 475-101

Майже щоденно у Житомирі відбуваються оперативні наради, які стосуються режиму підвищеної готовності області щодо забезпечення безпеки громадян, захисту інфраструктури від терористичних посягань і виникнення інших надзвичайних ситуацій.

9 лютого голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів чергове засідання оперативного штабу, на якому розглядалися питання проведення інвентаризації захисних споруд на території Житомирщини, вивчення їх стану, проведення першого етапу четвертої хвилі мобілізації, а також готовності відповідних служб до погіршення погодних умов, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Як повідомили в управлінні цивільного захисту населення Житомирської міської ради, зараз формується остаточний перелік укриттів, про адреси яких можна буде дізнатися, зателефонувавши на «гарячу лінію» 475-101.

Під час наради Сергій Машковський звернув особливу увагу заступника начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації управління ДСНС України у Житомирській області Олега Держанівського на погіршення погодних умов.

«За інформацією синоптиків, в області очікується похолодання. Тож давайте не чекати сильних морозів і вже облаштуємо пукти обігріву для людей. При цьому обов’язково треба перевірити, чи будуть вони забезпечені всім необхідним», – зауважив голова облдержадміністрації.

Про стан мобілізації в Житомирській області присутнім доповів обласний військовий комісар Микола Залесський. Загалом на Житомирщині виконання плану першого етапу четвертої хвилі мобілізації складає 62%. За словами комісара, найбільше проблем поки що виникає у містах Коростень і Житомир. Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що вже цього тижня виїде в проблемні райони та проведе виїзний оперативний штаб.

n 0902152901

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework