×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні на Житомирщині прощатимуться з трьома героями, які загинули у зоні АТО

10 лютого під Волновахою трагічно загинули бердичівські бійці 10-го батальйону територіальної оборони Сергій Ковтун та Юрій Панасюк.

Про це повідомляє «Житомирська хвиля».

Молодший сержант Сергій Леонтійович Ковтун народився 12 липня 1971 року. Був призваний по мобілізації до Збройних Сил України 2 вересня 2014 року. У загиблого лишилися дружина та двоє синів.

Молодший сержант Юрій Володимирович Панасюк народився 24 лютого 1984 року. На схід України потрапив після мобілізації 10 червня минулого року. У бійця лишилися дружина та 3-річна донька.

Прощання із захисниками Батьківщини проходитиме у четвер, 12 лютого, у гарнізонному будинку офіцерів міста Бердичева з 11.00 до 12.00. В останню дорогу військовослужбовців проведуть коридором пошани.

Сергія Ковтуна поховають в селі Бистрик, а Юрія Панасюка – в селі Гальчин.

Також у четвер у Чуднівському районі попрощаються з 22-річним бійцем Василем Законовим – уродженцем селища Великі Коровинці.

Василь Ігорович Законов був призваний по мобілізації, а згодом перевівся на строкову службу. Загинув поблизу міста Дебальцеве. У бійця лишилися батьки.

Прощання Василем Законовим проходитиме у Будинку культури селища Великі Коровинці. Поховають бійця на місцевому кладовищі.

Вічна пам'ять героям, які віддали своє життя за Україну!

n 1202152958

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework