×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Валерій Логінов: «Якщо ми не захистимо Батьківщину там, війна буде тут»

В Україні триває четверта хвиля часткової мобілізації. Частина мобілізованих відправиться в зону АТО – на місце бійців, які служать з весни минулого року і незабаром повернуться додому.

Ставлення до мобілізації і до можливості потрапити в зону бойових дій у суспільстві неоднозначне. Перший етап засвідчив, що частина військовозобов’язаних не виявила бажання отримати повістку, а деякі відкрито відмовилися стати на захист Батьківщини, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Людина завжди має право вибору, але в Конституції  України прописано, що захист держави – то священний обов’язок кожного громадянина. Це добре розуміють ті, хто брав участь в бойових діях.  

Зараз у Житомирі й області розміщено багато білл-бордів із закликом захищати Україну, яка опинилася у небезпеці. На частині з них можна побачити офіцера 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Валерія Логінова, відомого за позивним «Аскольд». Звертаючись до тих, хто стоїть перед вибором – одним із найважливіших у своєму житті – йти захищати свою землю чи ні, Валерій Логінов наголосив: «Що таке війна? Це смерть і руйнування. Звучить банально? Але питання надто серйозне. Тому що це стосується наших родин, наших рідних і близьких. Це питання їх життя чи  смерті. Якщо ми не захистимо Батьківщину там, війна буде тут. Ми потрібні Україні. Захистимо її!».

І насамкінець. Не новина, що дівчата звертають особливу увагу на хлопців у камуфляжі, мужніх і відважних. Поруч із такими жінка відчуває себе захищеною.

n 0603153340

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework