×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Пораненого бійця із Житомирщини у Львівському шпиталі провідує його дівчина з Луганської області

Олексій Кондратенко військовослужбовець Новоград-Волинської 30-ї механізованоїбригади, круглий сирота, пішов воювати добровольцем. Поранило бійця під Щастям.

Наш захисник отримав тяжкі поранення: йому відірвало ліву руку по лікоть, осколки від снаряду потрапили в живіт і потилицю. Операцію на черевній порожнині вже зробили, а от осколок із потилиці витягнути не беруться, потрібен більш кваліфікований спеціаліст, - повідомляє ІнфоМалин.

З Олексієм весь час знаходиться його кохана дівчина з Луганської області, яку він зустрів під час служби. Вона-місцевий волонтер, допомагала нашим бійцям, і вона не одна там така.

Ще в цьому госпіталі є двоє наших земляків - це Кисіль Сергій з Малина, вогнепальне поранення, та Костюченко Андрій(24 роки) з с.Слобідка, у нього перелом обох ніг. Ці мужні хлопці також служили в 30 мех.бригаді, захищаючи нашу Україну.

Побувавши у Львівському госпіталі, Тетяна Левкова була вражена такою підтримкою і увагою з боку медичного персоналу, священнослужителів та просто львівян. Вони не полишають наших хлопців на самоті. Нашому Олексію одна жінка подарувала планшет, в його палаті поставили плазму, щоб хлопці не сумували. І в той же день, коли приїжджала Тетяна, їх водили до Архикатедрального Собору святого Юра, куди привезли на певний час Нерукотворний Образ Господа нашого Ісуса Христа. Черга до собору була величезна, люди в ній стояли по 4 години, щоб доторкнутися хоча б до Образу Господа нашого. Але хлопців з госпіталю пропустили без черги, щоб ті змогли помолитися.

n 0603153339

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework