×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Міліція ідентифікувала близько 500 учасників конфлікту в Попільнянському районі

Про це під час зустрічі з журналістами 10 березня в облдержадміністрації повідомив т.в.о. начальника УМВС області Григорій Полковніков.

Посилені слідчо-оперативні групи міліції упродовж двох діб після сутички між представниками банку та приватного агротовариства ідентифікували близько 500 осіб, які знаходились у зоні конфлікту.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Також керівник міліції повідомив, що органами внутрішніх справ вживались необхідні заходи для вирішення виниклої спірної ситуації щодо заставного майна у формі діалогу.

Однак на заключному етапі кількагодинного переговорного процесу, що проходив 7 березня, було спровоковано сутичку, у результаті якої смертельне травмування отримав 20-річний житель Житомирського району. Ще троє людей з тілесними ушкодження різного ступеня тяжкості було госпіталізовано.

Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого відразу за кількома статтями (ст.115, 263, 296) Кримінального кодексу оголошено про підозру 28-річному жителю Хмельниччини, який стріляв. Про це свідчить зібрана у провадженні доказова база. Чоловіка затримано в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчо-розшукові дії тривають.

Водночас міліцією вживаються превентивні заходи для недопущення подібної ситуації у майбутньому та забезпечення правопорядку. Посилено охорону конфліктного об’єкту, де зберігається заставне майно.

n 1003153364

Последнее изменение Вторник, 10/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework