×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські рятувальники повернулися зі стажування із Польщі

Вже не перший рік Державна служба України з надзвичайних ситуацій здійснює свою діяльність спільно з Державною пожежною службою Республіки Польща.

У рамках українсько-польської міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва створена та функціонує Комісія з питань рятування та захисту населення в умовах надзвичайної ситуації. ЇЇ діяльність спрямована на розвиток дієвої українсько-польської взаємодії у галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків як природного так і техногенного характеру. З метою практичної підготовки співробітників ДСНС України, - з 16 лютого по 25 квітня 8 груп рятувальників України розпочали стажування в Республіці Польща з домедичної підготовки, - про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

01 березня рятувальники трьох областей – Житомирської, Чернівецької та Хмельницької – вирушили на навчання до відомчої Школи прапорщиків Державної пожежної служби Республіки Польща (м. Познань). Протягом п’яти робочих днів надзвичайники оволоділи не лише теоретичними, а і практичними навиками надання домедичної підготовки. Польські товариші продемонстрували українським колегам новинки аварійно-рятувальної техніки та спорядження. Окрім цього, фахівці ДСНС розширили свої знання щодо надання домедичної допомоги людині, яка потрапила у ту чи іншу надзвичайну подію. По закінченню стажування кожен надзвичайник отримав підтверджуючий сертифікат. Рятувальники сподіваються, що така співпраця буде взаємовигідною для обох сторін.

n 1003153367

n 1003153367

n 1003153367

n 1003153367

Последнее изменение Вторник, 10/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework