×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Черняхівських школярів рятувальники вчили запобігати, рятувати і допомагати

З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності, правильним діям в умовах небезпеки, 12 березня на території Високівської гімназії Черняхівського району рятувальники провели для школярів громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

До проведення заходу було залучено представників органів влади, засобів масової інформації та трудовий колектив навчального закладу.

Про це повідомляють в У ДСНС у Житомирській області.

Рятувальники розпочали свято з демонстрації відеофільму про те, як недбалість дорослих і пустощі дітей приводять до пожеж.

Яскраві та незабутні враження отримали діти від шоу-програми, що організували рятувальники для дітей, метою якої було підвищити рівень знань школярів з правил безпечного поводження у побуті та на вулиці. Особливо цікавим виявився конкурс «Знай! Не допускай! Допомагай!». У формі брейн-рингу діти на швидкість відповідали на запитання щодо правил відпочинку на природі, водоймах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів та пожеж у побуті.

Під час другого етапу, який відбувався на території місцевої пожежної охорони, школярі із задоволенням приміряли на себе бойовий одяг вогнеборців та ознайомлювались з пожежно-рятувальною технікою і сучасним оснащенням рятувальників.

Така зустріч із пожежниками надовго запам'ятається малечі. Найактивніші учасники отримали від рятувальників подарунки та сувенірну продукцію. Проведення подібних заходів безумовно залишає свій слід у свідомості кожної дитини. І це ще раз говорить про важливість і цілеспрямованість роботи, яка проводиться підрозділами ДСНС України.

n 1303153446

n 1303153446

n 1303153446

n 1303153446

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework