×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські бійці разом із дружинами поїдуть на концерт в столицю

2 квітня за підтримки облдержадміністрації для учасників АТО з Житомирщини буде організовано поїздку у Київ на масштабний фестиваль героїчної пісні «Музика гідності».

Військові з дружинами – всього 40 осіб – відвідають концерт.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Реабілітація демобілізованих бійців – один із важливих напрямків діяльності обласної влади. Відновлення здоров’я військових передбачає не тільки суто медичні заходи, а й моральну підтримку, підняття духу наших захисників.

Унікальний музично-патріотичний проект «Музика гідності», що відбудеться у концертному клубі «Stereo Plaza», ініційований благодійним фондом «З Країни в Україну». У рамках фестивалю пройдуть виступи кращих українських груп і виконавців, серед яких - Mad Heads, OT VINTA, «Мандри», «Крихітка», Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та інші. Виконавці спеціально до проекту «Музика гідності» готують кавер-версії українських патріотичних пісень часів повстанського руху, які будуть записані під час концерту і передані до всіх військових частин України.

Також у рамках фестивалю пройде конкурс серед маловідомих авторів пісень, присвячених Майдану і АТО. Кращі композиції увійдуть у компакт-диск для військовослужбовців.

Всі зібрані кошти будуть передані на лікування поранених і постраждалих в зоні АТО, що перебувають у головному військовому госпіталі МОЗ України.

n 0204153726

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework