×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ПриватБанк визначив найкращих юних читачів на Житомирщині

ПриватБанк взяв участь у визначенні переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання - «Найкращий читач України», що пройшов в Житомирській обласній дитячій бібліотеці.

n 0204153727 1

У цьому етапі змагались 25 учнів 6-8 класів фактичног з усієї Житомирщини.

На конкурсі діти презентували підготовлені домашні завдання - розповіли про свої улюблені книжки. Також учасники конкурсу попередньо прочитали твори Всеволода Нестайка, відповідно до яких пройшов літературний квест.

За словами керівництва бібліотеки, такі конкурси є дуже необхідними, адже привчають дітей цінувати книгу - джерело знань. Особливу роль у проведенні обласного етапу конкурсу відіграло журі. До складу конкурсної комісії ввійшли представники обласної влади, письменники, а також - організації, які сприяли проведенню обласного етапу змагань, серед яких - і ПриватБанк.

“ПриватБанк виступає за сприяння розвитку дітей. Ми долучились до проведення цього заходу, бо прагнемо допомагати дітям ставати більш освітченими”, - зазначила керівник напрямку по залученню і реалізації зарплатних проектів Житомирського РУ ПриватБанку Олена Порохнюк, яка виступила в ролі члена конкурсної комісії.

n 0204153727 1

Крім цього, з 2009 року з метою підвищення фінансової грамотності школярів ПриватБанк запустив програму ЮніорБанк. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та запроваджується ще один напрямок - бізнес-квест.

З березня вже стартував новий сезон БізнесШколи на Житомирщині.

За час  дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 600 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Учасники та переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання - «Найкращий читач України» отримали подарунки від ПриватБанку. Переможці обласного етапу вже в травні візьмуть участь у Всеукраїнському дитячому читанні у Львові.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework