×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники навчали працівників Міжнародної благодійної організації не панікувати та правильно діяти у разі надзвичайної ситуації

1 квітня для трудового колективу Міжнародної благодійної організації «Місія в Україну» рятувальники Управління ДСНС Житомирщини організували бесіду профілактичного спрямування.

На початку заходу з працівниками було проведено практичне заняття щодо правил користування первинними засобами пожежогасіння, а саме вогнегасниками. Присутнім було представлено два типи вогнегасників: порошковий та вуглекислотний, роз’яснено, які типи пожеж ними можна гасити, а також правила безпеки праці при користування ними. Кожен бажаючий мав можливість самостійно, без допомоги рятувальників, закріпити набуті знання.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

У ході заняття працівники ДСНС також роз’яснили всім присутнім порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації та при загрозі терористичного акту. У своєму виступі надзвичайники розповіли, що необхідно робити, почувши звук сигналу «Увага всім!», як правильно діяти під час виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів і пристроїв та чим необхідно спорядити так звану «тривожну валізу».

У ході зустрічі, працівники благодійної організації переглянули відеоролики з тематики цивільного захисту населення. Адже, як показує практика, аудіовізуальні засоби передачі інформації допомагають слухачам краще сприймати та засвоювати отриману інформацію.

n 0204153733

n 0204153733

n 0204153733

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework