×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Укрпошта» максимально спростить оформлення субсидій

У прес-центрі облдержадміністрації 3 квітня відбудеться підписання Меморандуму про взаємне співробітництво у сфері надання послуг поштового зв‘язку.

Документ підпишуть голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз та директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук.   

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністраціє.

Меморандум має на меті забезпечити ефективні механізми доставки документів для оформлення субсидій та легкість отримання результату. Завдяки цьому документу на Житомирщині вперше буде реалізовано безконтактний спосіб отримання субсидій.

 Запроваджений в області механізм співпраці з відділеннями УДППЗ «Укрпошта» значно спростить координацію між організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, органами соціального захисту та органами державної фіскальної служби. Як результат – жителям Житомирщини не доведеться стояти в чергах. Завдяки поштовому зв’язку в кожне домогосподарство надійдуть зразки документів, громадяни відправлять їх в органи соціального захисту та отримають відповідь про розмір субсидії.

n 0204153734

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework