Поки ремонтують одну дорогу, інша руйнується

На автошляхах області, як ми інформували, тривають роботи з реконструкції декількох мостів. Зокрема, на мосту біля села Рудні-Пошти Житомирського району робітники виконували роботи з бетонування плити на одній із ділянок.

Залишилося завершити влаштування монолітної плити, тротуарів, перильного та бар’єрного огороджень, укріплення конусів. До введення мосту в експлуатацію часу залишилося мало, адже голова облдержадміністрації Ігор Гундич встановив підрядникам для виконання робіт крайні строки, пише "Житомирщина".

Мешканці села Старошийки сподіваються на те, що робітники встигнуть виконати завдання керівника облдержадміністрації і до 25 грудня рух транспорту через міст буде відновлено. Люди стурбовані тим, що дорога через їхнє село, якою тимчасово користуються водії транспортних засобів, руйнується.

У райдержадміністрації поінформували про те, що з ситуацією, яка склалася, знайомі. Дорога через Старошийку є дорогою загального користування місцевого значення. З метою запобігання подальшому її руйнуванню надіслано листи у відповідні служби з проханням встановити додаткові знаки, щоб заборонити проїзд через Старошийку великовантажного транспорту. А як бути водіям останнього?

Високопічський сільський голова Анатолій Маслов вважає, що перед тим, як розпочинати ремонтні роботи, треба було більш ретельно й зважено підійти до визначення об’їздних шляхів, відповідним чином підготувати їх. Зараз ситуація — вкрай важка. Тому не дивно, що люди скаржаться та вимагають відремонтувати дорогу через Старошийку.

Прочитано 614 раз

Последнее изменение Среда, 07/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework