×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для неповнолітніх ув’язнених, провели майстер-клас з айріс-фолдінгу

3 квітня Житомирську установу виконання покарань (№8) знову відвідали заступник начальника Житомирського управління культури Наталія Марчук та провідний спеціаліст Олена Головня,

а також представник Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталій Скороход.

Цього разу метою відвідувачів стало проведення із неповнолітніми ув'язненими майстер-класу з техніки складання смужок кольорового паперу під  кутом  у вигляді спіралі – айріс-фолдінгу, - про це повідомляє прес-служба управління ДПтС Українив Житомирській області.

Підліткам, які перебувають під вартою в установі, розповіли про історію виникнення Великодня та запропонували за технікою айріс-фолдінгу створити на папері різнокольорове яйце – символ зародження, знак життя і Пасхального воскресіння.

За допомогою паперових стрічок діти по спіралі створювали досить цікавий візерунок, обрамлений яскравим овалом Великоднього символу воскресіння. Таким чином у кожного підлітка вийшов власноруч створений вітальний лист, у який вони згодом змогли вписати привітання для своїх рідних і близьких.

На додачу до уроків творчості неповнолітнім подарували альбоми, письмове приладдя, пригостили солодощами. Також підліткам побажали не зупинятись на досягнутих результатах, виховувати культуру праці і надалі розвивати свої творчі здібності до конструктивного, логічного мислення, художнього смаку, розширення кругозору, тренування пам’яті, координації рухів та уяви.

Це вже другий подібний майстер-клас із залученням фахівців профільних служб Житомирської міської ради, попередній відбувся наприкінці березня ц.р., під час якого діти з паперу складали журавлів – символи кохання, щастя та благополуччя.

n 0604153781

n 0604153781

n 0604153781

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework