×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі організували навчальний семінар з питань впровадження енергоефективних проектів

Його учасників ознайомили з сучасними європейськими стандартами та вимогами Євросоюзу до термомодернізації. 

Крім того, запрошений німецький консультант проекту GIZ Фріц Хонерляйн поділився міжнародним досвідом проведення тендерних процедур для реалізації проектів з енергоефективності, передає Житомирська хвиля.

Вже у травні в рамках проекту "Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Житомира" планується оголосити спеціальний тендер. За його результатами буде визначено виконавця робіт з проведення тепломодернізації будівель дитячих садочків, шкіл та медичних закладів, розповів перший заступник житомирського міського голови Сергій Сухомлин:

"У нас в місті є спеціалісти, є підрядні організації, які можуть на потрібному рівні реалізувати цей проект. Це підтверджують і німецькі спеціалісти, виходячи з результатів роботи на інших об’єктах. Саме тому ми маємо ще раз зафіксувати ті високі стандарти, за якими проводяться роботи з термомодернізації".

Сергій Сухомлин зауважив, що реалізація проекту "Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Житомира" за рік дозволить міському бюджету на одних лише енергоносіях зекономити близько 12 мільйонів гривень. А ще – що особливо важливо – вдасться суттєво поліпшити умови перебування дітей в дитячих садочках та школах.

n 0804153836

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework