×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні останній день прийому документів до громадської ради

14 квітня завершується прийом документів від громадських організацій, представники яких хочуть увійти до нового складу Громадської ради.

Станом на ранок 14 квітня 2015 року до ініціативної групи надійшло 97 заяв та пакетів документів, - про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Нагадуємо: для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради документи може подати будь-який інститут громадянського суспільства незалежно від дати реєстрації.

Документи приймаються до 14 квітня 2015 року (включно) за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. №231. Довідки телефоном: 47-46-49 (Сластухіна Світлана Василівна).

Для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

Рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах.

Копії документів (свідоцтво, витяг з єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статут тощо) про легалізацію інституту громадянського суспільства.

Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останні два роки (або за період існування організації, якщо вона зареєстрована менше 2 років тому).

Біографічна довідка кандидата на членство в громадській раді.

n 1404153886

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework