Ольга Богомолець у Житомирі зустрінеться із родинами загиблих в АТО та представить їм благодійний проект "Люди допомагають людям"

Народний депутат України, радник Президента Ольга Богомолець, в рамках благодійного проекту "Люди допомагають людям", відвідає з робочими поїздками ряд обласних центрів країни.

Головна мета проекту - допомога сім'ям, що втратили годувальника в ході Революції Гідності та військових дій у зоні АТО.

Перший тур благодійного проекту розпочнеться з Дніпропетровська, в якому Ольга Богомолець побуває 12 травня, де в обласній державній адміністрації відбудеться презентація порталу "Люди допомагають людям", який стане майданчиком для взаємодії людей - тих, хто потребує допомоги, і тих, хто хоче допомогти. На зустрічі в облдержадміністрації будуть присутні члени сімей загиблих, представники ветеранських організацій, ділових і громадських кіл області, волонтери, журналісти та всі небайдужі люди, котрі готові долучитися до участі у проекті.
Ініціатором проекту виступила радник Президента Ольга Богомолець. Роботи щодо підготовки проекту тривали півроку. Благодійний проект "Люди допомагають людям" - це адресна: матеріальна, соціальна, гуманітарна, психологічна допомога сім'ям, що втратили годувальника в ході трагічних подій у країні. Завдяки допомозі партнера проекту Райффайзен Банк Аваль надати фінансову підтримку членам сім'ї загиблих тепер можна безпосередньо - на персональний рахунок кожної родини, з будь-якої точки земної кулі, без комісійних, посередників і різних фондів. "Наші близькі люди загинули заради нашого життя, за віру, за добро, за майбутнє України. Вони, як і всі ми, мріяли про справедливу, чесну, стабільну державу. Якщо вона досі такою не стала, подамо приклад взаємодопомоги собі і цілому світу, як Люди допомагають Людям", - говорить Ольга Богомолець. На думку ініціатора проекту, саме завдяки взаємодопомозі люди стають кращими та залишаються людьми.
Після Дніпропетровська Ольга Богомолець відправиться з робочим візитом у інші міста України. 15 травня вона презентує благодійний проект "Люди допомагають людям" у Житомирі, 18 травня в Черкасах, 20 травня проект презентують у Києві, а 22 травня - у Вінниці, 25 і 26 травня відповідно в Рівному та Луцьку, в Івано-Франківську та Львові презентація для громадськості відбудеться 28 і 29 травня.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework