Лише за день в одному із райцентрів Житомирщини затримали трьох наркоманів. ФОТО

Під час проведення профілактичних відпрацювань у місті Новограді-Волинському лише за добу міліціонери виявили три факти зберігання наркотичних засобів.

Скляну банку із сумішшю рослинного походження та пластикову пляшку, частково наповнену рідиною темного кольору, правоохоронці виявили у 31-річного звягельчанина. Чоловіка міліціонери затримали на одній із центральних вулиць міста. Слідчо-оперативна група міськвідділу вилучила підозрілі речовини. За попередніми висновками експерта, це макова соломка та ацетильований опій. Сам правопорушник пояснив, що ніс наркосировини додому для власного вжитку.
Про це повідомляє Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області.
За кілька годин цього ж дня під час поверхневого огляду раніше судимого 24-річного жителя райцентру правоохоронці виявили прихований за коміром його куртки шприц з наркотичною речовиною.
– Усі троє затриманих є наркозалежними. В рамках відкритих за даними фактами кримінальних проваджень працівники міліції перевіряють походження наркосировини. Вилучене нині направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка.
Нагадуємо, що стаття 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачає покарання від штрафних санкцій і аж до позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework