×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Що робити тим, хто не склав ЗНО?

Міносвіти надало можливість учням, чиї результати державної підсумкової атестації (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО),  скласти додаткові іспити.

n 2105154438354 учні допустили серйозні порушення під час проходження ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури, і їхні результати були анульовані.

У житомирській області таких учнів 9. Проте, Міністерство освіти і науки дозволило таким випускникам повторно пройти державну підсумкову атестацію з української мови (лист МОН № 1/9-246 від 15.05.2015) безпосередньо у навчальних закладах, повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Учні або їх батьки повинні подати заяву до свого навчального закладу. Потім  педагогічна рада має ухвалити рішення допускати претендента чи ні до повторної атестації. Атестація проводиться у строки, визначені наказом МОН України від 20 лютого 2015 р. № 192 "Про проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2014/2015 навчальному році". Тобто  у загальноосвітніх навчальних закладах:

-  І ступеня - з 12 по 21 травня;

- ІІ ступеня - з 1 по 8 червня;

-ІІІ ступеня - 24 квітня

Якщо претендент складе повторний іспит успішно, він зможе отримати атестат про повну загальну середню освіту. Проте не може претендувати на золоту або срібну медаль. І втрачає право вступати до вищих навчальних закладів цього року.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework