×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Волонтер з Америки передав матеріальну допомогу переселенцям та родинам учасників АТО

Постраждалим від війни дали змогу обрати необхідній одяг, іграшки, продукти харчування, гігієнічні набори, речі для дітей та ін.

n 2705154528Про це повідомляють у прес-службі міської ради.

Також Любов Цимбалюк та Джон Кахельман передали інвалідний візок для житомирянина Івана Ковальова хворого на ДЦП, який 30 років не виходив з дому.

Як розповідає пан Кехельман, служителі Церкви Христової допомагають Україні з 1994  року. Житомир чотири роки тому отримав від них першу допомогу. Від початку військових дій на території України для Церкви, яку представляє Джон, Житомирщина стала однією зі стратегічних областей. Найбільша допомога надається учасникам АТО, їх сім’ям,  переселенцям та пораненим.

«У нас чудова співпраця з нашими партнерами в Житомирі. Дякуємо в.о. міського голові, яка допомогла з організацією та роботою цього Центру та його підтримкою.  Ми дуже стурбовані ситуацією у вашій країні, бажаю житомирянам бути сильними», - сказав Джон Кехельман.

Любов Цимбалюк подякувала Джону та його країні за підтримку: «Ви поряд з нами багато років, і нам важлива ваша підтримка. Спільно ми зможемо надати більше допомоги, тим, хто її потребує».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework