Валерій Харчишин запустив соціальний YouTube-проєкт про відбудову цивільного житла

Валерій Харчишин запустив соціальний YouTube-проєкт про відбудову цивільного житла

 Відомий житомирянин, лідер гурту «Друга Ріка» та гендиректор ГО «УААСП» Валерій Харчишин запустив власний YouTube-канал «Харчишин БУДУЄ», мета якого соціальна – розповісти, як потрібно вчиняти, якщо ваше житло зруйновано внаслідок бойових дій та на власному досвіді продемонструвати, що не варто складати руки та як побудувати нове житло, маючи мінімальний бюджет.

  А також привернути увагу до благодійного фонду Natalia Kovalenko Foundation, який опікується відбудовою цивільного житла, зруйнованого під час російсько-української війни, запустивши збір коштів на потреби постраждалих.

  Півтора року тому будинок родини Валерія зруйнувала російська ракета. Наразі діти повернулися в Україну, тому музикант почав термінову відбудову житла для них – саме це і візуалізуватиме артист у першому сезоні проєкту. Це лише початок, як і обіцяв Валерій в своєму пості про зруйноване майно родини, він «побудує сотні таких будинків», чим і збирається зайнятися після відбудови житла для дітей.

  Наступна родина, якій планує допомогти цим проєктом музикант разом з БФ Natalia Kovalenko Foundation – сім'я Юлії Гавриленко. Від повернення до зруйнованого будинку, Юлія змушена тіснитися у маленькому вагончику разом з трьома неповнолітніми дітьми та своїм батьком, у той час, коли чоловік Юлії захищає Україну на фронті в лавах Збройних Сил України. Для відбудови житла необхідно зібрати 2,5 мільйони гривень. Допомогти та ознайомитися з історією родини Юлії ви можете за посиланням

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework