×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині знайшли авіабомбу

30 червня до рятувальників м. Коростень надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмету на одній з вулиць районного центру.

n 0207155017Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Як з’ясувалося, місцеві жителі проходили повз поле, на якому зазвичай випасають худобу. Вони побачили, що з-під землі видніється верхівка невідомого предмету. З цікавості вони підійшли поближче і припустили, що це військові боєприпаси. Про це місцеві й сповістили надзвичайників.

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику ідентифікували знахідку як 250-кілограмова фугасна авіаційна бомба (ФАБ-250) часів минулої війни. Аби максимально устерегти населення від небезпеки, знахідку огородили стрічкою та організували охорону. Наближення сторонніх осіб до бомби  було унеможливлено.

02 липня піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили вибухонебезпечний предмет на спеціальному полігоні. Крім того минулої доби група піротехнічних робіт знищила ще 10 підозрілих знахідок. Зокрема, 2 артилерійські снаряди знешкодили у с. Березівка Любарського району, 3 мінометні міни у с. Хутір того ж району та ще 5 мінометних мін у с. Жеребки, що на Чуднівщині.

n 0207155017 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework