×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Водій автоцистерни, яка перевернулася на Житомирщині, помер у лікарні

Водії кинулися у вогонь заради порятунку колеги.

n 0207155018Це сталося вранці на Житомирській трасі, де перекинулася і зайнялася вантажівка.

Випадкові свідки аварії кинулися на допомогу, стали витягати травмованого водія з кабіни. Не втрачаючи дорогоцінного часу, самі повезли постраждалого до лікарні. Подолали 50 кілометрів, а там натрапили на приголомшливу байдужість лікарів.

Густий чорний дим здіймається над трасою. Водії під'їздять ближче і бачать приголомшливу картину - перекинута вантажівка охоплена полум'ям. Головне питання - чи є всередині люди?

У вантажівці був водій. Випадкові свідки витягли травмованого чоловіка і самі повезли до лікарні. 

Подробиці у сюжеті НТН.

Віктор Ткаченко, співробітник управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області:

- Пощастило водітєлю, що хлопці їхали маршруткою і зразу, як фура лягла на бік, загорілася, то вони замітили, і зразу остановилися, витягли.

Тим часом рятувальники почали заливати піною охоплену полум'ям машину. Нашій знімальній групі вдалося розшукати одного зі свідків-рятівників. Іван Васильович все ще за кермом - з-за кордону повертається до рідного Закарпаття. Події ранку розповідає телефоном.

Іван Васильович, свідок:

- Коли я зупинився, машина вже горіла так, досить сильно. Там стала ззаду одна фура і зпереду стала Октавія, там два хлопці, ну мужика. І зразу почали бігти туди, щоб шофера витягнути, щоб він живий остався.

50 кілометрів Іван Васильович віз травмованого водія до найближчої лікарні, в Житомир. Та людину, що кричала від нестерпного болю, каже, медики рятувати не поспішали.

Іван Васильович, свідок:

- Ми приїхали в лікарню, даже нам ніхто нас не зустрів, навіть ніхто нам не вивіз того возика, каталку ту, щоб больних везти. Розумієте, це хтось лізе у вогонь, щоб когось спасти, щоб він був живий, а ці врачі не можуть вовремя каталку дати людям.

Шоковані їхньою бездіяльністю, чоловіки загорнули травмованого колегу в ковдру і самотужки занесли всередину будівлі. Але шофер вантажівки помер у реанімації. Які травми були, чому не вберегли пацієнта - медики не бажають розповідати. Ім'я чоловіка ніхто з його рятівників спитати не встиг. Дорогою до лікарні лише дізналися  - йому 49, родом зі Львівщини, працює на польську компанію. Звідти віз до України рідке мило. На трасі у вантажівки луснуло колесо, транспорт врізався у відбійника і перекинувся.

Максин Прохоренко, співробітник УДАІ в Житомирській області:

- Причини загоряння встановлюють рятувальники, та попередньо можна сказати, що загоряння відбулося через падіння фури на сторону паливного баку. Фуру тягнуло по дорозі близько ста метрів, через це й стався вибух.

Що незнайома людина, заради якої ліз у полум'я, не вижила - Іван Васильович дізнався від іноземців. Потерпаючи від болю, водій вантажівки передав контакти своїх роботодавців, аби хтось повідомив їх про аварію.

n 0207155018 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework