×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Проект рішення щодо Індустріального парку у місті Житомирі винесуть повторно на найближчу сесію

Про це перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Сухомлин зазначив на прес-конференції

n 100715515210 липня 2015 року.

Зокрема, він зауважив, що не усі проекти, пропозиції інвесторів підтримуються депутатським корпусом. Так, у минулому році лише за підтримки 31 голосу прийняте рішення щодо виділення земельної ділянки під будівництво аеропорту у місті Житомирі, - повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

«Лише за мінімальної кількості голосів, необхідних для прийняття рішення, виділено земельну ділянку, і незабаром аеропорт запрацює. Уже зроблений перший технічний обліт житомирського летовища Боїнгом та вже найближчим часом відбудеться відкриття аеропорту», - зазначив С.Сухомлин.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин поінформував, що на найближчу сесію буде повторно внесено проект рішення щодо Індустріального парку у місті Житомирі. Також на розгляд депутатів міської ради буде винесено питання про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для споживачів І та ІІ поверхів у будинках з ліфтами, не обладнаними картковою системою. Даним рішенням буде звільнено від оплати за користування ліфтами мешканців І та ІІ поверхів будинків, при цьому відшкодовуватимуть витрати ліфтових компаній з міського бюджету, а це близько 1,6 млн грн.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework