×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Більшість українських миротворців знаходить на Сході України, проте 550 знаходяться за межами держави

15 липня в Житомирі учасники Міжнародних Миротворчих операцій відзначили День українських миротворців.

n 1607155223Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Це свято об’єднує в собі авангард Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ та військових організацій, проте більшість із них зараз знаходяться на сході України, а 550 – за межами нашої держави.

Починаючи з 1992 року близько 500 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України взяли участь в операціях на підтримку миру, з яких 2700 наших житомирян.

Всі вони пройшли службу в миротворчих місіях і, повертаючись в Україну, на особистому прикладі мають можливість готувати кадри для української армії та інших формувань.

З вітальними словами до учасників свята звернулися заступник голови Житомирської облдержадміністрації В’ячеслав Поліщук, голова обласної ради Віталій Француз та заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.

«Хочу вам подякувати за те, що в надскладних умовах життя в Україні ви передаєте свій досвід нашим військовим, які захищають нашу країну, перебуваючи в зоні АТО. Я впевнений, що завдяки вашому патріотизму ми подолаємо всіх ворогів та здобудемо мир для України» – зазначив В’ячеслав Поліщук.

На честь свята миротворцям були вручені грамоти та подяки облдержадміністрації, обласної та міської рад та від імені Житомирської обласної організації учасників міжнародних миротворчих операцій «Солдати миру».

n 1607155223 1

n 1607155223 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework