×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі проходить семінар-презентація енергоефективної термореновації об’єктів бюджетної сфери

Завдяки, Уряду Німеччини, у Житомирі

n 1707155248проведено капітальний ремонт 8-го поверху готелю «Житомир».

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

17 липня 2015 року у Житомирській міській раді проходить семінар-презентація енергоефективної термореновації об’єктів бюджетної сфери за європейськими стандартами, мета якого - представити досягнення міста Житомира в рамках співпраці з проектом  GIZ «Енергоефективність у громадах». Зареєстровано понад 100 учасників заходу, серед яких міжнародні й українські експерти,представники влади та громадськості.

У 2012 році місто доєдналися до ініціативи Угоди Мерів. Завдяки співпраці з проектом «Енергоефективність у громадах», який впроваджується  GIZ, ми розробили та затвердили на сесії План дій зі сталого енергетично розвитку на 2015-2024 року, який в травні поданий на погодження Європейської Комісії».

Завдяки, Уряду Німеччини, у Житомирі проведено капітальний ремонт 8-го поверху готелю «Житомир», де проживають вимушені переселенці, і вже сьогодні буде вручено ключі від відремонтованих номерів 4 родинам. За фінансової підтримки проекту GIZ зробили термореновацію ДНЗ №63 м. Житомира, на офіційне відкриття будівлі якого після енергоефективної термореновації ми запрошуємо гостей сьогодні. Також реалізація цього проекту підвищила обізнаність фахівців міста в усіх сферах та етапах виконання робочого проекту, надала можливість працівникам Житомирської міської ради попрацювати з міжнародними експертами та відпрацювати технічні питання підготовки проектних документів, звітів тощо згідно з міжнародними стандартами.

n 1707155248 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework