×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Віряни з 8 країн світу відвідали Урочистості Бердичівської Божої Матері, ВІДЕО

18-19 липня, у Бердичеві пройшло одне з найбільш масштабних святкових дійств

n 2007155249– Урочистість Матері Божої Бердичівської.

Це липневе суботнє надвечір’я не порівняти з жодним іншим: у різних куточках Бердичева лунають пісні во славу Господа та Діви Марії – то до Всеукраїнського Санктуарію Бердичівської Божої Матерів стікаються паломники. Вдивляючись у цих людей, не скажеш, що позаду у них – у кого 40 км, у кого – 100, а у кого й 200. Йдучи пішки до ікони Матері Божої Бердичівської, щасливі прочани не стомлюються співати, розмахувати прапорами, вітати перехожих, просто посміхатися, - про це йдеться у сюжеті телеканалу «ВІК».

Вже відгриміла головна урочистість, і у секретаріаті Кляштору встигли підрахувати: 18 паломництв цьогоріч вирушило до Бердичева. Найдовше у дорозі – близько 7-8 днів – перебували представники XVIII Київського паломництва, найчисленніша спільнота (XXIII Францисканське паломництво) вийшла до бердичівського Санктуарію з Шепетівки, нараховуючи у собі аж 648 віруючих.

Не менш видовищною є географія тих, хто особисто вирішив засвідчити свою любов Матінці Божій нелегкою пішою подорожжю. До Бердичева прийшли мешканці близько 50-ти міст України, а також віряни з Бразилії, Італії, Польщі, Білорусі, Молдови, Америки й Австрії.

n 2007155249 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework