×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У фіскальній службі пропонують податкову амністію тим, хто «здасть» хабарника

Це стосується тих суб’єктів господарювання, які допоможуть викрити випадки корупції серед податківців та митників.

n 0309155672Керівництвом ДФС України, відповідно до міжнародних антикоруппійпих стандартів та вимог чинного законодавства України, запроваджено Програму протидії та запобігання корупції у фіскальних органах на 2015- 2017 роки, якою визначено основні засади запобігання та протидії корупції в органах ДФС, мету і завдання, заходи щодо її запобігання і протидії, а також очікувані результати від її впровадження.

Як повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області, дієвим заходом щодо запобігання та протидії корупції в органах ДФС цією Програмою визначено роль громадськості, зокрема її залучення до формування, реалізації та моніторингу антикорупційної політики у відомстві, формування у суспільстві нетерпимого, негативного ставлення до корупції як суспільно небезпечпого явища. Одним із механізмів реалізації цього заходу с проведення із залученням громадськості анонімного опитування платників податків щодо сприйняття корупції та довіри до органів ДФС області та оприлюднення результатів таких опитувань у ЗМІ.

Спільні та узгоджені дії з громадськістю також мають не меті поступове виведення громадянського суспільства України із «тіні анонімності» під час впровадження антикорупційних заходів, анонімних опитувань платників податків, інформування громадськості про корупційні правопорушення у сфері діяльності органів ДФС.

Звертаємо увагу громадськості області, що відповідно до цієї Програми, за погодженням з Генеральною прокуратурою України, реалізовуватимуться пілотні проекти з надання права амністії суб'єктам господарювання за вчинені податкові правопорушення, за обставин коли відповідальні особи цих суб'єктів добровільно заявили про факти корупційних дій працівників органів ДФС, а також погодилися взяти участь у викритгі тих, хто за матеріальну винагороду мав намір приховати факти вчинення такою особою правопорушення.

Просимо небайдужих громадян про будь-яку відому інформацію щодо протиправних дій з боку службових осіб ГУ ДФС у Житомирській області чи Житомирської митниці ДФС негайно повідомляти телефоном або особисто звертатися у відділ власної безпеки за адресою: м. Житомир, вул. Войкова, 7 (телефон (0412) 418-003, моб. тел. № 067-501-66-77 та 098-992-42-82).

Последнее изменение Четверг, 03/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework