У Житомирі багатодітні сім'ї запрошують взяти участь у фестивалі

Оголошується набір на участь у фестивалі!

Ви багатодітна родина? Ваша родина гарно співає, танцює, декламує вірші, грає на різноманітних музичних інструментах? Виробляє неперевершені роботи з декоративно – прикладного мистецтва? Тоді Обласний фестиваль «Скарби багатодітної родини» саме для вас!

Запрошуємо взяти участь у фестивалі родини, які мають від 3 і більше дітей, які володіють талантами. Родини, які хочуть розвивати свій талант.

Мета фестивалю: відродження та популяризація цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей з багатодітних родин, збереження народних традицій та історичної спадщини, привернення уваги суспільства, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до проблем багатодітних родин.

Організатори фестивалю: Житомирський обласний благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину” та Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі».

Що потрібно зробити, аби взяти участь у фестивалі?

Зателефонувати за телефоном 096-468-17-65, або 068-219-45-00 і записатись на відбірко вий тур.

Також заявку у довільній формі можна принести за адресою вул.. Щорса 31 поверх 3, а також надіслати на E-mail:Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Заявки на участь у фестивалі можна надати до 20 серпня 2014 року.

 

Последнее изменение Среда, 06/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework