Фахівці Житомирського військового інституту застосовують у АТО власні розробки

Оперативні групи Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету телекомунікацій продовжують виконувати завдання у складі сил АТО та на південних рубежах нашої держави.

В бойових умовах «корольовці» застосовують власні розробки, зокрема, безпілотні літальні апарати, - повідомляє «Восьмий копрус».

– Підрозділи постійно в русі, війська активно маневрують. На сьогодні командирам для прийняття рішень вкрай потрібно знати місцезнаходження «своїх» та «чужих» в реальному часі, і особливо – коли триває бій. Додайте й те, що противник теж не чекає. Саме для цього якнайкраще підходять повномасштабний комплекс технічних засобів розвідки: від космічних до безпілотних літальних апаратів, які можуть подовгу знаходитися в повітрі над полем бою та в найбільш небезпечних районах скупчення ворога, – зазначив начальник військового інституту генерал-майор Юрій Даник.

Розробки фахівців Житомирського військового інституту пройшли перевірку практично на всіх військових навчаннях усіх рівнів: «Адекватне реагування 2011», «Перспектива 2012», «Чумацький шлях 2013», «Осінній циклон 2013» тощо. Ряд розробок за рішенням Ради національної безпеки та оборони було успішно застосовано під час забезпечення проведення фінальної частини футбольного чемпіонату ЄВРО-2012.

 

Последнее изменение Среда, 06/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework