×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Близько 10 тисяч житомирян відсвяткували День міста

Про це інформують працівники міліції, які безпосередньо охороняли правопорядок на вулицях обласного та вказаних районних центрів.

n 1409155774Відзначення Днів міст Житомира та Чуднова, а також щорічний «Фестиваль дерунів» у м. Коростені пройшли спокійно, - повідомляють  у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Найбільше заходів традиційно відбулося в обласному центрі – 22 за участі близько 10 тисяч осіб. Приблизно таку ж кількість учасників зібрав у Коростені фестиваль дерунярства. Повідомлень про порушення громадського порядку або вчинення кримінальних діянь під час їх проведення не надходило.

Загалом для безпеки, спокою та гарного настрою жителів області у ці дні правопорядок у місцях проведення масових заходів патрулювали близько 400 працівників міліції.

Водночас до чергових частин міськрайвідділів упродовж святкових вихідних 12-13 вересня надійшло 605 повідомлень, 112 з них з ознаками кримінальних правопорушень, а саме: крадіжки, незаконне заволодіння транспортним засобом, нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 12 випадках відразу було встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних протиправних діянь.

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework