×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Працівники облавтодору вже 4 місяці не отримують заробітну плату

Заборгованість ДП «Житомирський облавтодор» досягла 23,4 млн грн..

n 1709155830Ситуація на сьогоднішній день стала катастрофічною, тому що люди вже 3-4 місяці не отримують заробітну плату через наявну заборгованість. Крім того, в облавтодорі немає ні копійки обігових коштів, щоб закупити паливно-мастильні та інші матеріали для виконання робіт в осінньо-зимовий період.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

16 жовтня на зустрічі із представниками ДП «Житомирський облавтодор», Служби автомобільних доріг у Житомирській області та районних автодоріг, Сергій Машковський зазначив, що він неодноразово спілкувався з міністром інфраструктури, міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міністром фінансів, писав листи на прем’єр-міністра, проте виділення додаткового асигнування на закриття цієї заборгованості при сьогоднішньому стані речей у державі неможливе.

Борг перед постачальниками облавтодора складає близько 20 млн грн.

Також, мала відбутися спільна зустріч влади, представників облавтодору, Служби автомобільних доріг та кредиторів. Проте керівництво підприємства не забезпечило участь кредиторів.

На даний час є наказ облавтодору, відповідно до якого Державне казначейство заблокувало рахунки Служби автомобільних доріг. Тобто, всі кошти, які надходять з державного бюджету на утримання доріг, підготовку до осінньо-зимового періоду (асигнування у розмірі 8,2 млн грн), одразу автоматично ідуть на облавтодор, рахунки якого, в свою чергу, заблоковані кредиторами на 9,1 млн грн.  Тому всі ці кошти автоматично направляються  на погашення заборгованості кредиторам.

Сергій Машковський цього приводу наголосив: «Цього я допустити ніяк не можу! Коли зранку представники облавтодору прийшли, щоб відкоригувати наші дії за домовленостями вчорашнього засідання, на запитання "куди підуть асигнування на 8,2 млн грн" вони відповіли – на розрахунок з кредиторами. Про заробітну плату – 0 гривень. На закупку необхідних матеріалів – 0 гривень. Сьогодні вже представники облавтодору повідомляють, що всі кошти мають бути розподілені на заробітну плату. В той же час вони повністю втрачають можливості проводити ремонтні роботи і далі працювати, виконуючи свою роботу. Тобто, вони постійно працюють у збиток. Це веде тільки до банкрутства підприємства, яке потім розпилюють все ті ж кредитори. Цього також допущено не буде!»

У зв’язку з бездіяльністю облавтодору, голова облдержадміністрації дав завдання керівникам районів самостійно підготуватися до осінньо-зимового періоду та закупити паливно-мастильні матеріали та піщано-сольові суміші.

Последнее изменение Четверг, 17/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework