×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Область отримає понад 30 млн. грн. на житло для військовослужбовців

Про це під час розширеної наради з питань соціального захисту учасників антитерористичної операції поінформував заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

n 0610156106За його словами, у нас в області учасники АТО та їх сім'ї вже отримали 27 квартир. Наразі це найвищий показник по Україні. Слідом за Житомирщиною йде Дніпропетровщина, де було закуплено 18 квартир; та Закарпатська область – там для військових та їх сімей придбали 7 квартир. Загалом по державі на ці цілі було виділено 300 мільйонів гривень, 30 мільйонів 805 тисяч з яких отримала Житомирщина: "Кошти надходять частинами протягом шести місяців – по п’ять мільйонів гривень щомісяця. Вже надійшло 15 мільйонів 402 тисячі 843 гривні. Використано на закупівлю вказаних 27 квартир 13 мільйонів 923 тисячі гривень. Залишок – півтора мільйона. Хочу підкреслити, що на даний час поточна економія, – тобто різниця між розрахунковою вартістю, яка закладалася на момент надання інформації щодо формування цього бюджету в Міністерстві соціальної політики, – вже склала 528 тисяч 723 гривні. Що дає нам змогу тільки за рахунок цих трьох місячних субвенцій придбати ще одну квартиру" – зазначив Ярослав Лагута.

Що стосується житла, вже закупленого для військових, то найбільше квартир на Житомирщині придбано у Новограді-Волинському – 12, у Бердичеві та Овручі – по 4, у Житомирі – 3, у Коростені – 2 і по одній – в Андрушівці та Високій Печі.

За матеріалами «Житомирська Хвиля»

Последнее изменение Вторник, 06/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework