×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Злочинці, які вже декілька місяців переховуються від слідства, поповнили бюджет країни майже на 400 тис. грн.

На Житомирщині за клопотанням прокуратури майже 400 тис грн, внесених як заставу за підозрюваних, буде звернено у дохід держави.

n 0911156586Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, за результатом розгляду клопотань прокуратури Житомирської області Корольовським районним судом м. Житомира прийняті рішення про звернення у дохід держави грошових коштів на суму майже 400 тис грн, внесених як заставу за підозрюваних. 

Таку суму, як обраний судом запобіжний захід, було внесено за чотирьох громадян іншої держави, віком від 30 до 40 років, які у складі організованої злочинної групи вчиняли злочини, пов’язані з викраденням майна жителів Житомирського району.

Однак, підозрювані у скоєнні низки злочинів, з метою уникнення кримінальної відповідальності, з кінця липня цього року переховуються від органів слідства і суду.

Наразі вживаються заходи для встановлення місцезнаходження усіх чотирьох членів злочинної групи.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена організованою групою), здійснює прокуратура області.

Санкція статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Последнее изменение Понедельник, 09/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework