×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чому в Бердичеві ще не розпочались роботи над спорудженням меморіалу жертвам голодоморів?

Голодомор 1932-1933 р. р. – одна з найчорніших сторінок в історії нашої держави. Пам'ять про мільйони українців, загиблих голодною смертю, повинна гідно вшановуватись сучасниками та наступними поколіннями громадян України.

n 0212156941Приблизно рік тому, ще тоді депутат Бердичівської міської радиАнатолій Кашпірук виступив з ініціативою спорудження у Бердичеві меморіалу жертвам голодоморів.

Як повідомляє berdpo.info, ця ідея була схвально сприйнята депутатами, міським головою. Підтримали її і на містобудівній раді, що пройшла 4 вересня цього року. Але роботи над спорудження  пам’ятника так і не розпочались. На думку колишнього депутата, рішення свідомо затягували, головною причиною чому є політичні мотиви. Своїми думками з даного приводу Анатолій Кашпірук поділився з городянами у відкритому листі, опублікованому на сайтах деяких ЗМІ міста.

На останньому засіданні виконавчого комітету заступник міського голови Михайло Гайченяпояснив, чому будівельні роботи над спорудженням меморіалу ще не розпочались.«4 вересня пройшла містобудівна рада, на якій була підтримана ескізна пропозиція, представлена депутатом. Через 14 днів ним була написана заява. 25 вересня рішення було розміщене на офіційному сайті Бердичівської міської ради. Згідно закону, потрібно, щоб воно там «провисіло» 20 робочих днів. 15 жовтня у нас було засідання виконкому, але тоді ще не пройшов необхідний термін для винесення на засідання цього проекту рішення. Наступне за черговістю засідання виконкому пройшло сьогодні, 1 грудня. Ми затверджуємо дане рішення. Ніхто ні в чому не затримував розгляд цього питання, ніякого порушення не було», - розповів Михайло Гайченя.

Відповідно, тепер Анатолій Кашпірук має право розпочати роботи над спорудженням меморіалу. Але, зважаючи на погодні умови, відбудеться це не скоро. 

Последнее изменение Среда, 02/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework