Які захоплюючі та вражаючі місця відмітили блогери на туристичній мапі Житомирщини, яку самі ж створили?

  Житомирщина — край, якому, безумовно, є чим пишатись, є чим дивувати, а також, в якому є багато цікавих місць, які можуть захопити туристів. 

 

  В цьому, мабуть, були переконані й блогери, які створили туристичну мапу Житомирщини.

 

  Вони наповнили її фотографіями з власних поїздок. Зауважимо, що такий формат подорожей нещодавно з'явився на сервісі Google Maps.

  Ідея створення цієї туристичної мапи нашої області належить трьом блогерам, і за сумісництвом вело-активістам з різних куточків Житомирщини: Івану Садовому, Максу Міщенку та Павлу Мокрицькому.

 Відвідавши цю мапу, можна здійснити віртуальну мандрівку у найцікавіші, найзагадковіші, незвичні, вражаючі, відомі куточки області, а також менш відомі місця, про які знають далеко не всі, і які ще не є звіданими.

  Зокрема, для прикладу наведемо деякі локації, наявні на туристичній мапі Житомирщини: Витоки річки Уж, величні храми Житомирщини,  Омелянівська Свято-Миколаївська церква (дерево, перенесена з Чорнобильської зони), підводний гейзер - старе місце прориву дренажної труби під Тетеревом... Всі ті та ще дуже й дуже багато інших локацій потрапили на новостворену туристичну мпау Житомирської області. Детальніше з нею можна ознайомитися за цим посиланням. Подорожуйте з користю та залюбки, шановні читачі!

kd11071807 1

kd11071807 2kd11071807 3

   Свято-Троїцька церква (поч. 20 ст.)

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework