В Радомишлі пройде етнофешншоу «Аристократична Україна»

  Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу та аксесуарів - етнофешншоу «Аристократична Україна», проходить щорічно в останні вихідні липня на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль.

  Фестиваль відбувається з метою відродження національних традицій України, розвитку культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну та представниками народів, що проживають на території України. 
  Моделями для демонстрації українського стилізованого одягу в цей день стають не професійні моделі, а дружини загиблих захисників - героїв АТО. Фестиваль заснований доктором медичних наук, професором фундатором Замку Радомисль Ольгою Богомолець у 2016 році.

  Під час етнофешншоу 28 липня на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль відбувається ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь, а у перервах між показами - презентації виставок сучасного мистецтва у виставкових залах Замку. Етнофешншоу «Аристократична Україна» - це свято української краси, яке щороку збирає всіх, хто палко любить Україну.

 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework