×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині відбудеться всеукраїнський фестиваль "Олевська республіка"

Фестиваль "Олевська республіка" знову готується вразити. Цього разу географія фестивалю розширюється - запрошуємо не лише в Олевську, але й на "Хутір Радоробель", де пройдуть основні заходи.

  Не перший рік поспіль присвячуємо фестиваль перемозі Тараса Бульби-Боровця, отамана повстанських загонів "Поліської Січі". Під його командуванням 21 серпня 1941-го року повстанці визволили містечко Олевськ від більшовиків. Територія його району на понад два місяці стала плацдармом розгортання самостійницького руху опору на Поліссі.

  "Олевська республіка" традиційно насичує свою програму заходами, які не дозволять нудьгувати. На велику музичну сцену в урочищі "Хутір Радоробель" вийдуть "Тінь Сонця", "Хорея Козацька", "PoliКарп", "КораЛЛі" та інші виконавці. Першого дня на фестиваль прибуде супер-гість Олег Скрипка, який зіграє запальні діджейські сети.

  Також протягом фестивальних днів: виступи кобзарів та лірників, покази фільмів "Доброво́льці Бо́жої чоти́" режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія та "Кіборги. Герої не вмирають" Ахтема Саїталбаєва, виставка майстрів українського декоративно-прикладного мистецтва, продаж національно-патріотичної літератури, експозиція сучасної військової техніки та стрілецького озброєння 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади.

Читайте також: На Житомирщині відбудеться патріотичний фестиваль, в якому візьме участь Олег Скрипка

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 10/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework