×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Малюнки студентів ЖДУ увійдуть у тематичний календар Житомирщини на 2019 рік. ФОТО

  Портрети видатних постатей та краєвиди туристичних місць Житомирщини відтворили у власних малюнках студенти Житомирського державного університету ім. І. Франка в рамках творчого конкурсу.

  Кращі із робіт увійдуть у тематичний календар Житомирщини на 2019 рік, який планує розробити управління культури та туризму Житомирської ОДА.

  За інформацією управління, конкурс творчих малюнків проходив упродовж жовтня у 2-х категоріях: «Видатні діячі Житомирщини» та «Пейзажі Житомирщини».

  До нього долучились студенти 1-го і 2-го курсів спеціальностей «Середня освіта (Образотворче мистецтво)» та «Професійна освіта (Дизайн)» ЖДУ ім. Франка. Всі роботи виконували студенти власноруч під керівництвом викладача Оксани Піддубної.

  Серед малюнків є портрети діячів Житомирщини – Лесі Українки, Олега Ольжича, Сергія Корольова, Валерія Харчишина тощо. А також пейзажі та туристичні об’єкти Житомирщини.

  У грудні управління культури та туризму ОДА планує презентувати їх на виставці у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Ольжича. А кращі з кращих потраплять до календаря Житомирщини на 2019 рік.

ok 26.10.3243jpg

ok 26.10.2036jpg

ok 26.10.412jpg

За матеріалами Житомирської ОДА

 

Последнее изменение Пятница, 26/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework