Зустріч із художником Володимиром Шевчуком в Малині. ФОТО

  Активісти ГО «Свічадо», зокрема їх лідерка — Ірина Оксанич, вже не вперше влаштовують виставки художників та інших майстрів образотворчого мистецтва.

   9 серпня містяни прийшли подивитися (і купити!) полотна земляка — художника Володимира Шевчука.

  Скромний худий чоловік творить «Дивовижну мелодію природи» (а саме так Ірина назвала творчу зустріч-виставку із майстром).

  Гості зустрічі впізнавали в пейзажах околиці Малина й сіл. Деякі картини приваблювали до себе відразу кількох бажаючих придбати їх! Мальовані пейзажі, було висловлено спільне міркування, дихають теплом, затишком, спокоєм, гармонією.11081915 2

  Ці емоції супроводжували й спілкування під час вечірки.

  Ольга Гура створила тло перегляду картин грою на музичних інструментах і співом. А під час дискусії на актуальні культурологічні теми, хоча і ставилися гострі питання, проте обговорення було наповнене натхненням, щирими почуттями до міста, яке має дивовижний фіксований пензлем образ завдяки, наприклад, митцям на кшталт Володимира Шевчука.

  Багато говорили і про архітектурний образ міста, його атмосферу, культурний простір.11081915 3

  Затишок зустрічі навіть дещо нагадував, в гарному сенсі, салонну вечірку, де подбали про все — від органічного супроводу музикою до канапок за італійською рецептурою.

  Там була я і як очевидець пережила описані щойно враження. А ще придбала надзвичайно талановиту роботу художника. 11081915 4 11081915 4 11081915 4 11081915 4

Ірина Кримська (світлини автора)

Джерело: infomalin.biz

Новини Житомира

   

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework