Топ-3 хутори в Житомирській області, які варто побачити. ФОТО

  На  Житомирщині є багато туристичних місць, де справді можна відпочити та набратись сил та енергії.

    Сьогодні, ми підготували хутори на Житомирщині, які має відвідати кожен.

  1. Хутір Брачки

  Щодня у хуторі приймають екскурсії школярів, організацій та й просто охочих відпочити а лоні природи. Перше, що дивує відпочивальників - неймовірне плесо озера, площею 4 га. Водойма потопає в зелені, на ній же розташована альтанка для відпочинку. Навколо озера влаштовують поїздки на кареті, можна й обрати романтичну прогулянку плесом на човні. Поруч на березі стоїть бесідка, що може вмістити 50 персон.

  Хутір Брачки має свій міні-зоопарк: тут мешкають 2 страуси, дикий козлик, дикі кабани, кролики, цесарки, фазани, качечки, гусочки. На галявинах випасають отару овець та коней. В ставках водиться короп, товстолоб, щука. Охочі можуть ловити рибу.

  Організатори проводять екскурсії на територію колишнього склозаводу, який діяв ще 300 років тому.

  У хутір Брачки приїжджають туристи не тільки на одноденні екскурсії, а й розбивають наметові містечка на кілька днів. Сюди приїжджають святкувати дні народження, влаштовують виїзні церемонії реєстрації шлюбів, гуляють весілля.

  Хутір Брачки знаходиться неподалік траси Дубрівка-Висока Піч, поруч від села Соболівка.

  Адреса: с. Соболівка, Романівський район

  Телефон: +38 (067) 665 4813

kk18111954 2

  1. Хуторок «Чудодієво»

  В екологічній місцині, серед лісу та озер, розташовані дерев’яні котеджі різних категорій комфортабельності: від двомісних будиночків до двоповерхових класу «Люкс». Усі вони побудовані з турботою та любов’ю, а тому - дивують колоритною атмосферою та привітною гостинністю. В інтер’єрі кожного будиночка гармонійно поєднані етнічні мотиви та сучасний комфорт. Помешкання оснащені зручними ексклюзивними меблями: їх змайстрували спеціально на замовлення хуторка. Для оздоровчого та відновного відпочинку облаштовані спальні місця матрацами з екологічних матеріалів. У кожному будиночку є сучасна ванна кімната - не менш красива й затишна, як спальня. А ще - усі котеджі мають літні тераси - додатковий простір, де приємно насолоджуватися погожими днями за неспішним чаюванням.

  Адреса: Житомирська область, Черняхівський район, с. Вишпіль, вул. Лісова, 47

  Телефон: +38 (067) 510 15 04

kk18111954 3

kk18111954 4

  1. Хутір Озеро

  Хутір Озеро знаходиться недалеко від Києва розташований в слабозаселеному лісовому масиві, біля села Клітня приблизно в 80 кілометрах від Києва в Коростенському напрямку. Має великий двір (10 га) дозволяє організувати вечірку будь-якого формату. Риболовля на озері біля будинку допоможе Вам розслабитися і заспокоїтися від бурхливого життя в мегаполісі. Хутір  має 5 типових номерів: 3 з двоспальним ліжком, 2 номери з двома односпальними ліжками, супутникове ТБ, меблі. Простора їдальня - кухня, холодильник, сенсорна ел. плита, СВЧ, супутникове ТБ, меблі, повний комплект посуду. Більярд, камін, сауна.

  Адреса: Житомирська область, Малинський район, с. Клітня, вул. Центральна

kk18111954 5

За матеріалами tic.zt.ua/

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Вторник, 19/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework