×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Гравчиня української Суперліги та кіпрського Lefke Avrupa Universitesi підсилить ВК “Полісся” у новому сезоні

  ВК “Полісся” працює над підсиленням напередодні дебюту у Вищій лізі. Гравцем клубу може стати досвідчена волейболістка Тетяна Літвіновська, яка грала у Суперлізі України та за кіпрську команду Lefke Avrupa Universitesi Spor Kulübü. Ще не має офіційної інформації щодо контракту, однак дівчина тренується разом з командою на літніх зборах, -  про це повідомляє sportzt.com

  “Багато дівчат молодих підтягнули. До житомирських університетів вступають чоловік шість точно. Але є одна  доросла дівчина - Тетяна Літвіновська. Вона сама з Житомира, але грала на Кіпрі. Зараз повернулась назад, ми запропонували їй грати у нашій команді, вона погодилась. І ось другі збори уже з нами. А так зі складом ми ще не до кінця набрали, ми шукаємо, дивимося. Є дуже багато молодих дівчат, хотілось би більш досвідчених,” - розповіла капітан ВК “Полісся” Марина Лемешева.

  Окрім поповнень, у “Поліссі” є також і втрати. За житомирський клуб більше не гратимуть Анастасія Диханова та Кароліна Шибаковська.

  “Дівчата наші пішли - Диханова Настя - ліберо, і Шибаковська Кароліна. Наскільки я знаю, вони будуть продовжувати грати у волейбол, але не в нашому клубі. З Дихановою ми розпочинали в “Харків’янці”, разом перейшли сюди, але так вийшло, що вона поїхала…” - зауважила Лемешева.

  Нагадаємо, що ВК “Полісся” виграв Першу лігу у минулому сезоні. Наразі команда активно готується до боротьби у “вишці” та Кубку України з волейболу. Останній стартує уже наприкінці вересня 2018 року.

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 17/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework