×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Команда Житомирської області взяла участь в Чемпіонаті України з підводного орієнтування

  Команда Житомирської області взяла участь в Чемпіонаті України з підводного орієнтування, що пройшов на Печеніжському водосховищі в смт.Старий Салтів Харківської області з 13 по 20 серпня 2018 року.

  За команду Житомирщини виступали спортсмени Малинського Спортивного клубу “Оазис».Вони стали володарями 11 нагород, з яких 1 золота, 4 срібних та 6 бронзових, - про це повідомляє infomalin.biz

  Зокрема, у Єлизавети Зубко шість медалей. В особистих змаганнях вона виграла у вправі «Зірка», була другою у вправах «Орієнтири» і «Зони» та третьою у «Паралелях». Крім того, разом з Дариною Зайцевою зайняли друге місце у вправі «Карта» і третє у «Груповій вправі А».

  Серед чоловіків Денис Сазонов та Кирило Зайцев завоювали бронзу у «Груповій вправі А», а останній ще був третім у «Карті».По таблиці Мінмолодьспорту набрано 542 очок, а по обласній – 420.

  В даний час Ліза Зубко перебуває в Угорщині, де з в складі збірної команди України візьме участь в Чемпіонаті Європи з підводного орієнтування, що пройде з 26 серпня по 2 вересня.

ok 270818536

Дарина та Кирило Зайцеви

Джерело: infomalin.biz

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 27/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework