×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Новоградські спортсмени привезли зі змагань 43 нагороди. ФОТО

  Об’єднана команда міста та району виборола 21 золоту, 9 срібних, 13 бронзових нагород турніру та перше загальнокомандне місце у розділі "пумсе".

  21-23 вересня у Вінниці в ТРЦ "Мегамол" відбувся 1-й відкритий турнір "Taekwondo Academy Cup" серед всіх вікових груп (розділ "керугі" та "пумсе"), присвячений 20-ій річниці заснування Вінницької обласної федерації тхеквондо ВТФ, - про це повідомляє novograd.city

  Змагання проводились під девізом "Тхеквондо для всіх!".

  В перший день змагання проводились у розділі "пумсе" (формальні комплекси) у якому взяли участь 9 команд (108 спортсменів) із 4 областей України та Києва. У розділі традиційні пумсе: в індивідуальних виступах у своїх вікових групах Анастасія Бучинська, Вікторія Бучинська здобули  золото, Максим Опанасюк, Юлія Лопатюк, Герман Клименко — срібло, Андрій Пирог, Микола Гончарук, Юлія Городова, Ніка Семенюк — бронзу турніру.

  У парних виступах, у своїх вікових групах, Тетяна Гвоздь з Максимом Опанасюком, Анастасія Бучинська з Миколою Гончаруком вибороли золото, Дмитро Барановський з Юлією Лопатюк, Микола Троїцький з Юлією Городовою здобули срібло, а Олександр Тищук з Христиною Тихонюк та Ілля Тихонюк з Нікою Семенюк — бронзу.

  У командних виступах у своїх вікових групах Дмитро Барановський, Максим Опанасюк, Андрій Пирог, Юлія Лопатюк, Тетяна Гвоздь, Христина Тихонюк, Микола Троїцький, Вадим Формагей, Микола Гончарук, Анастасія Бучинська, Юлія Городова, Вікторія Бучинська, Герман Клименко, Ілля Тихонюк, Микола Майданець здобули золото турніру.

  Треба відмітити, що на цьому турнірі в перше було проведено змагання серед сімейних пар. Наша сімейна пара у складі Сергія та Германа Клименків виборола срібло турніру.

  На другій день змагання проводились у розділі "керугі" (спаринги) у якому взяли участь  команди  із 7 областей України та Києва (близько 300 спортсменів). Поєдинки проводилися на 4 кортах одночасно з використанням електронної системи суддівства. У цьому виду змагань брали участь чотири наших спортсмени. У не простій, запеклій боротьбі Дмитро Барановський та Максим Опанасюк у ваговій категорії до 73 кг серед юніорів 2001-2003 р.н., Микола Троїцький у ваговій категорії до 36 кг серед юнаків 2007-2008 р.н. здобули бронзу турніру.

ok 23.09.15263gif

Джерело:novograd.city

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 27/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework