×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин Володимир Демчук потрапив до списку кращих кікбоксерів України 2018

  Житомирський кікбоксер Володимир "Дядя ВОВА" Демчук потрапив у десятку найрезультативніших кікбоксерів України 2018 року.

 

  Рейтинг кращих спортсменів опублікувала національна Федерація кікбоксингу WAKO. Їх визначили за результатами континентальної першості, етапів Кубка світу-2018 та Кубка Європи, а також національного чемпіонату і Кубка України, - повідомляє sportzt.com.

  Володимир Демчук 
  Місто: Житомир 
  Клуб: ДЮСШ «Авангард» 
  Тренер: Вячеслав Гопанчук 

  За плечима в досвідченого кікбоксера бронза в 69 кг європейського кік-лайту, золото на етапі Кубку світу Bestfighter (Ріміні), а також недосяжність для опонентів на національному рівні. 

  Інші кікбосери в рейтингу найкращих:

  Артур Руденко 
  Місто: Київ 
  Клуб: WIZARD 
  Тренер: Андрій Мартинов 

  На першому етапі ЧЄ-2018, який приймала Братислава, Артур виступав у розділі кік-лайт у вазі до 57 кг, де був бронзовим призером. Окрім того, він неодноразово ставав володарем золота на етапах КС-2018: двічі – в Інсбруку, по одному разу – в Будапешті й Ріміні. До того ж він є діючим чемпіоном країни у лайт-контакті. У рейтингу за 2017 рік посів сьому сходинку. 

  Роман Щербатюк 
  Місто: Черкаси 
  Клуб: Вулкан 
  Тренери: Юрій Зубов 

  Роман теж був представлений у рейтингу кращих кікбоксерів 2017 року. Але торік замкнув топ-10, тоді як за підсумками 2018 року став другим. Він був третім на ЧЄ в Братиславі у К1 (вага до 91 кг), першим на КС в Будапешті й КЄ в Празі, а також золотим й бронзовим на першості країни. 

  Владислав Гіда 
  Місто: Курахове 
  Клуб: обласна ДЮСШ 
  Тренер: Артем Дріга 

  Владислав взяв участь в обох частинах Чемпіонату Європи: у Братиславі він виборов срібло в лоу-кік (57 кг), а в Мариборі – у фул-контакті (60 кг). Він був першим на етапі Кубка світу в Будапешті. На всеукраїнській арені двічі перемагав на ЧУ та один раз – на КУ. 

  Уляна Міщенко 
Місто: Маріуполь 
Клуб: КДЮСШ «Лідер» 
Тренер: Руслан Осіпов 

  Уляна відзначилася подвійним подіумом на австрійському етапі Кубка світу (лайт-контакт, К1). На першості Європи їй дещиці не вистачило, аби потрапити на призовий подіум. А в Україні їй підкорилися вершини першості країни та Кубка (лоу-кік, 70 кг). 

  Роман Головатюк 
Місто: Кам’янець-Подільський 
Клуб: Прайд 
Тренер: Анатолій Лабатюк 

  Роман повторює показники 2017 року і не випадає з першої п’ятірки. На європейському чемпіонаті Роман замкнув топ-3 в категорії понад 91 кг у ринговій дисципліні К1. На минулорічному розіграші Кубка світу виграв етап у столиці Угорщини. Не залишився без медалі й на Кубку Європи – срібло в К1. На чемпіонаті України має дві перемоги – в лоу-кік та К1. 

  Олександр Українець 
Місто: Павлоград 
Клуб: СОК «Центр» 
Тренер: Володимир Єрьомін 

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework