×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі відзначили кращих спортсменів

Керівництво міста висловило подяку спортивній громадськості Житомира за активну участь у загальноміських спортивних заходах

i 29091563 1з нагоди відзначення Дня міста та Дня фізичної культури і спорту. Під час чергового засідання міської координаційної ради з питань фізичної культури і спорту було відзначено кращих спортсменів Житомира.

 Заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук подякували спортсменам за спортивні досягнення та активну участь у міських спортивних заходах, метою яких є популяризація здорового способу життя серед мешканців міста.

 До Дня міста та Дня фізичної культури і спорту у Житомирі на майдані ім. С.П. Корольова пройшов спортивний фестиваль за участі спортсменів різного віку. Під час цього спортивного дійства відбулися показові виступи вихованців спортивних шкіл та організацій, презентації та майстер-класи, сеанси з одночасної гри в шахи, виступи гирьовиків-жонглерів та важкоатлетів, був організований дитячий спортивний майданчик. На новому рингу просто неба у центрі міста відбулися турніри з боксу та змішаних видів єдиноборств, які зібрали тисячі житомирян-вболівальників.

i 29091563 2

i 29091563 2

i 29091563 2

Последнее изменение Вторник, 29/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework