×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі викрили підпільний цех з фасування борошна. ФОТО. ВІДЕО

Працівники Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ Національної поліції у рамках кримінального провадження під час санкціонованого обшуку виявили підпільне виробництво.

n 2101167442З приміщення вилучено більше тонни борошна, розфасованого в упаковки відомих торгових знаків.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Замаскований цех, де було встановлено обладнання для фасування борошна, знаходився у напівскладському приміщенні, мало пристосованому до роботи з продуктами харчування.

- Під час обшуку виявлено складовану фальсифіковану продукцію. Зокрема, 120 десятикілограмових паперових мішків, на яких знаходились логотипи відомих брендів, - розповів заступник начальника відділу УЗЕ Іван Осинський. – Водночас частина підготовленої до реалізації продукції взагалі не містила відомостей про виробника, походження чи дату виготовлення.

З місця події вилучено 1200 кг борошна, обладнання для його виробництва та фасування, 1,5 тисячі упаковок різних торгових марок, а також фінансово-господарську документацію, що може мати відомості про обсяги реалізації продукції.

Нині усе вилучене направлено на відповідне експертне дослідження. У рамках розпочатого кримінального провадження встановлюються місця реалізації фальсифікованої продукції з метою попередження її витоку у торгівельну мережу.

Остаточну правову кваліфікацію події буде зроблено після проведення відповідних експертиз. Також тривають заходи для встановлення осіб, причетних до функціонування підпільного цеху.

n 2101167442 1

n 2101167442 1

n 2101167442 1

Последнее изменение Четверг, 21/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework