У Житомирі рятувальники навчають дітей правилам безпеки в оздоровчих таборах. ФОТО

29 червня у дитячому оздоровчому закладі «Лісовий берег» при Житомирському обласному медичному центрі вертебрології і реабілітації рятувальники спільно із керівництвом закладу провели День цивільного захисту.

Подібні заходи проходять тут кожної зміни для формування у дітей навичок безпечної поведінки та вивчення основ безпеки життєдіяльності.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Розпочався захід із навчальної евакуації, під час якої вихователі вивели дітей за межі табору до встановленої точки збору. Після цього усіх присутніх запросили до літнього майданчику табору. Там рятувальники провели навчальні бесіди з дітлахами щодо безпечного поводження під час літніх канікул.

Для наймолодших учасників фахівці ДСНС організували Урок «Безпечні канікули», під час якого нагадали їм правила поводження під час відпочинку на воді, у лісі та при виявленні підозрілих і вибухонебезпечних предметі. А для старшої вікової категорії рятувальники провели вікторину профілактичного спрямування, мета якої була нагадати підліткам як себе поводити, щоб не потрапити у ту чи іншу надзвичайну ситуації або подію.

Проте найцікавіша та найприємніша мить очікувала на дітей у дворі табору – там діти мали можливість приміряти бойове спорядження та одяг рятувальників. Крім того підлітки вчились користуватися первинними засобами пожежегасіння, а також надвзичайники продемонстрували їм можливості пожежної техніки та обладнання. Цілий шквал емоцій викликав пожежний рукав, яким подавали воду.

Усі учасники змагань отримали надувні кульки від організаторів свята – Управління ДСНС та обласної організації ДПТ України.

 

Последнее изменение Четверг, 30/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework