×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Новоград-Волинській лікарні за 20,0 млн грн побудують хірургічний корпус

МОЗ пообіцяло виділити кошти на будівництво з фонду регіонального розвитку коштів ще у цьому році. 

Як повідомляють у відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.
Наприкінці травня 2016 року до Міністерства охорони здоров’я України було направлено лист за підписом міського голови Віктора Весельського щодо сприяння у виділенні коштів у сумі 20 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку для продовження робіт на об’єкті «Будівництво хірургічного корпусу Новоград-Волинського територіального медичного об’єднання на вул. Наталії Оржевської, 13 в м. Новограді-Волинському Житомирської області».
У зв’язку з реформуванням галузі охорони здоров’я, у місті Новограді-Волинському планується створення госпітального округу та відкриття лікарні інтенсивного лікування першого рівня. Даний округ буде надавати спеціалізовану медичну допомогу жителям міста Новограда-Волинського, Баранівського, Ємільчинського та Новоград-Волинського районів. Тож, завершення будівництва хірургічного корпусу у місті, яке було розпочато у 2012 році, вкрай необхідне.
У червні надійшов лист-відповідь від МОЗ України, у якому зазначено, що Міністерство, розглянувши дану інвестиційну програму (проект) у сфері охорони здоров’я, підтримує та вбачає доцільність у виділенні у 2016 році з фонду регіонального розвитку коштів у розмірі 20,0 млн гривень для її реалізації.

Последнее изменение Пятница, 08/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework