Близько 1900 жителів Житомирщини заключили контракт із ЗСУ

Жителі області продовжують підписувати контакт із Збройними силами України. І вже з початку року 1871 особи поповнили ряди військових-контрактників.


Найактивніше виявляють бажання служити за контрактом у Житомирському, Бердичівському, Новоград-Волинському, Народицькому, Радомишльському, Пулинському, Чуднівському, Хорошівському районах, повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.
"Повідомляємо, що на Житомирщині триває прийом документів від бажаючих вступити на контрактну службу. Контрактники отримуватимуть достойну заробітну плату – від 7 тис. грн.
Громадяни, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, подають до військових комісаріатів заяву, а військовослужбовці строкової військової служби подають рапорт на ім’я командира військової частини з проханням щодо прийняття їх на військову службу за контрактом. Також додають письмові згоди на використання та обробку персональних даних, проведення спеціальної перевірки відомостей.
Районні (міські) військові комісаріати, на підставі переліку вакантних посад, пропонують потенційним кандидатам посади, з урахуванням пріоритетності в їх комплектуванні".

Последнее изменение Воскресенье, 09/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework